WooCommerce iZettle Integration

Vi har utvecklat ett WordPress tillägg för iZettle som vi använder i vår egen verksamhet.

Vad är iZettle

Med iZettle Go-appen får du tillgång till kraftfulla verktyg som hjälper dig att ta betalt – och följa Skatteverkets regler. Håll koll på och synka ditt lager, se hur det går för personalen, och ta betalt online eller i butik, med kort, kontanter, Swish, faktura och kontaktlösa betalningar – 24 timmar om dygnet.

Vad gör tillägget

Vårt tillägg synkroniserar produkter från WooCommerce till iZettle, dessutom kan du välja att få dina iZettle-köp uppdaterade i WooCommerce och dina WooCommerce-försäjningar uppdaterade i iZettle.

Vår lösning kan slås på i omgångar och du kan dessutom välja att bara synka informationen för att senare slå på automatiseringen, allt för att du ska känna att du har kontroll i vad som händer.

Kostnader

Tillägget är gratis att använda, det är bara att ladda ner det från WordPress och börja synkronisera. Du kan använda all funktionalitet i en vecka från första synkroniseringen. Efter din testvecka kan du fortfarande använda tillägget gratis för att synkronisera manuellt en gång per vecka. Om du har behov att använda den automatiska synkroniseringen efter testveckan så kan du köpa ett års prenumeration av den automatiska synkroniseringen här