WooCommerce iZettle Integration

Vi har utvecklat ett WordPress tillägg för iZettle som vi använder i vår egen verksamhet.

Vad är iZettle

Med iZettle Go-appen får du tillgång till kraftfulla verktyg som hjälper dig att ta betalt – och följa Skatteverkets regler. Håll koll på och synka ditt lager, se hur det går för personalen, och ta betalt online eller i butik, med kort, kontanter, Swish, faktura och kontaktlösa betalningar – 24 timmar om dygnet.

Vad gör tillägget

Vårt tillägg synkroniserar produkter från WooCommerce till iZettle, dessutom kan du välja att få dina iZettle-köp uppdaterade i WooCommerce och dina WooCommerce-försäjningar uppdaterade i iZettle.

Vår lösning kan slås på i omgångar och du kan dessutom välja att bara synka informationen för att senare slå på automatiseringen, allt för att du ska känna att du har kontroll i vad som händer.

Kostnader

Just nu är tillägget i en så kallad beta, det betyder att vi vill ha hjälp att testa det för att hitta eventuella fel och dessutom få synpunkter på förbättringar vi kan göra. 

Om du har problem att rapportera, en idé om någon förbättring eller bara har frågor så kan du maila oss på tobbe@bjorntech.se